skip to Main Content
Wees Op Tijd Met Kerstpakketten Bestellen OP=OP

Wees op tijd met kerstpakketten bestellen OP=OP

Grote vraag naar kerstpakketten

De kerstpakketten van 2020, ze zijn dit jaar populairder dan ooit! En dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de Covid-19-pandemie waarin we wereldwijd zitten. Omdat vrijwel iedereen noodgedwongen thuiszit, willen werkgevers hun medewerkers een extra hart onder de riem steken door veel kerstpakketten uit te delen. Dat is natuurlijk een mooie gedachte. Maar omdat de kerstpakketten zo populair zijn en omdat ze vrijwel allemaal online besteld worden, is de limiet snel bereikt. De boodschap luidt nu dus: wees op tijd met kerstpakketten bestellen, want OP=OP. U kunt uw kerstpakketten nu nog hier bestellen!

Meer kerstpakket en minder kerstborrel

Dat we extra waardering krijgen van onze werkgevers heeft natuurlijk te maken met het feit dat we bijna allemaal thuiswerken. Bijkomend effect is dat de kerstpakketten wat groter zijn dan normaal. Omdat de kerstborrel niet doorgaat is er extra geld voor een kerstpakket. Gemiddeld besteedt een werkgever in 2020 tussen de 45 en 50 euro aan kerstpakketten. Helaas zijn er dit jaar ook bedrijven die het dit jaar even over moeten slaan.

Meer online verkopen

De pakketten worden meer en meer online gekocht. Waar die vorig jaar nog vaak in een fysieke showroom werden uitgezocht en samengesteld, gebeurt dat nu veelal online. Mensen mogen niet naar de showroom en komen dan al snel online terecht bij de verkopers van kerstpakketten. Gemiddeld kunnen zij rekenen op 20 procent meer klanten dan vorig jaar.

Kerstpakket verzenden naar medewerkers

Omdat er geen fysieke overhandiging van het kerstpakket kan plaatsvinden, worden veel pakketten verstuurd naar de medewerkers. Dat zet een extra druk op de vervoerders en koeriersbedrijven. Die hebben het al erg druk door de vele andere online aankopen in de lockdown-periode. Daardoor kan het zijn dat pakketten pas na de kerst arriveren.

Nu nog snel bestellen!

Het advies blijft: wacht niet te lang meer met kerstpakketten bestellen, want op = op! Ook al zijn er vele hobbels op de weg om nu nog kerstpakketten te bemachtigen voor uw medewerkers.

Hoe heeft u het in 2020 aangepakt met de kerstpakketten? We horen het graag van u. Stuur ons uw reactie via het contactformulier hier op de website.

Back To Top