skip to Main Content

Deel uw eigen ervaringen via Post Oil Economy

Wilt u ook informatie delen op het gebied van payroll of boekhouding? Of heeft u een blog geschreven op juridisch of financieel gebied? Benader dan Post Oil Economy! Wij publiceren allerhande interessante blogs. Ongeacht of deze nou afkomstig zijn van grote internationals, bewezen MKB-ondernemingen of startende ZZP’ers. Ook als u als particulier interessante ervaringen heeft op juridisch gebied, ontvangen wij graag uw blog!

Uw contact voor al het financiële en juridische nieuws

Ziet u een blog staan waar u op wilt reageren, maar weet u niet precies hoe u dit kunt doen? Of bent u benieuwd aan welke voorwaarden uw blog moet voldoen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de werkwijze van deze website. Op die manier weet u precies wat wel en niet gedeeld mag worden en hoe de communicatie tussen de bloggers dient te verlopen. Zo ontstaat een veilig en vriendelijk platform waar iedereen zijn of haar kennis en ervaringen met elkaar kan delen!

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw kennis en ervaringen delen op juridisch en financieel gebied? Heeft u belangrijke informatie over payroll en boekhouding gevonden? Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected]. Wij zijn hét adres voor divers economisch nieuws!

Onze contactgegevens

Langstraat 25
JA Arnhem

06 – 455 914 63
[email protected]


captcha

Back To Top